Andra användninsområden för kubebond

Förutom försegling av billack så går kubebond att använda till försegling av andra lackerade ytor eller råa material. Kubebonds unika nano-teknologi har använts på flertalet andra produkter. Nedan presenterar vi andra användare utav kubebonds produkter.

Materialförsegling för lättare rengöring

Om det är en produkt som sällan, eller kanske aldrig har blivit behandlad med lackförsegling eller någon annan typ av ytskydd så är det förmodligen gravstenar eller minnesstenar. Dessa produkter spenderar hela dess livslängd utomhus, i solsken, regn, snö och slask. Ibland i hård vind med små gruskorn som ”blästrar” dess ytor, ibland bara i ökenhetta med någon typ av smuts som bakas in. Ja, egentligen I alla väder. Dess ytor tvättas sällan eller aldrig och har ofta ett lager med finkornig sand eller damm. I vissa fall ligger fågelspillning på dess ytor under väldigt långa perioder och bakas in i ytan med hjälp av solsken. Allt detta kan göra det svårt att göra rent dess ytor. Inte med kubebond!

När våran nuvarande partner kom till oss för att se hur vi kunde hjälpa till kände vi genast att det var en perfekt produkt att visa alla som referens för hur hållbar våran förseglingsprodukt egentligen är. Efter at ha förseglat en sten och visar hur väl den kunde motstå smuts samt kört ett UV test så tog det inte många minuter dem att bestämma sig.

Våran partner peaceyard tillverkar dom finaste premium gravstenarna i kompositmaterial. Detta material har mindre porer än naturlig sten och är därmed redan lättare att göra rent redan från fabrik, men peaceyard stoppades inte där. Dem ville leverera det allra bästa till sina kunder. En nanoförseglad gravsten som gör den enklare att hålla ren. Smuts, slask och vatten fäster inte. Kubebond förbättrar avrinningsegenskaperna och förseglar eventuella porer ytterligare. Detta gör att peaceyards stenar ser nya ut längre.

I detta fall så hjälper kubebond till att skydda gravstenens motiv mot UV strålar så att kundens sten ser fräshare ut längre. Med hjälp av förseglingen så kan peaceyard garantera att motiven inte bleks under loppet av hela 25 år. Detta är rätt extremt med tanke på ytor som blir utsatta för väder och solsken varje dag. En 25 års garanti skulle förmodligen inte vara möjlig att åstadkomma utan kubebond

Ibland räcker det inte att berätta hur mycket bättre något ser ut efter att ha blivit behandlat med våra produkter. Om du får chansen att se en gravsten från våran partner så kommer du genast se skillnaden mot intilligande gravstenar på den kykogården

Peaceyards sammarbete med oss har pågått sedan peaceyards begynnelse. Vi är glada att kunna hjälpa alla peaceyards kunder genom att förlänga deras käras minnesstenars livslängd och utseende på kyrkogården.