Däckhotell

Har du dåligt med plats eller vill slippa tunga lyft inför varje hjulskifte? Varför inte lämna in dina hjul hos oss på säsongsförvaring i vårt däckhotell Solna.
Hos oss behandlas dina däck som superstjärnor! De är försäkrade mot brand och stöld och i förvaringskostnaden ingår bl a slitagekontroll, luftning, hjultvätt och hjulskifte. Ett däck som förvaras och tas om hand på rätt sätt hjälper dig att behålla hjulets kvalitet. Dessutom ger vår vård under förvaringen dig tryggheten av att veta att däcken du kör med är säkra.

Däckförsäljning

På vår anläggning i Solna och som en del av Däckpartner har vi allt dina däck kan behöva. Vi erbjuder däckskifte, montering, balansering, lagning, förvaring samt försäljning av kvalitativa däck.
Är du tveksam på vilka däck som är rätt för just dig och din bil? Fråga oss! Vi hjälper gärna till med råd och rekommendationer för att du ska få rätt däck till ditt fordon.
Hos oss hittar du ett brett sortiment av däck, fälgar och tillbehör.

Vi erbjuder de flesta varumärken inom området.

Däck från bl. a Goodyear, Nokian, Vredestein, Continental, Pirelli, Yokohama, Kumho, Sava, Nexen, Achilles, General Tires, Maxxis, Michelin.

Fälgar från bl.a Dezent, Enzo, AEZ, OZ, TSW, Oxxo, BBS, Dotz, Vossen, Breyton, Nitro, BM, Image, Advanti m.fl.

Däckservice