Om oss

När automattvättar förbrukar omkring 200 liter vatten per biltvätt och en normal handtvätt förbrukar ca 100 liter per biltvätt, går det åt endast 3-10 liter vatten (beroende på smutsgrad) när bilen rengörs på Future Car Cares vis med ånga.
Vårt mål är att göra Sverige och just nu framförallt Stockholms bilar rena samtidigt som vi besparar vår natur och dess resurser. För oss är det viktigt att vi inte påverkar miljön mer än vi måste genom våra tjänster.
För att tvätta en normalsmutsig bil behövs inte rengöringsmedel. Ångan klarar av jobbet helt själv, den rengör och desinficerar. Tvättar du bilen invändigt dödar ånga alla bakterier.

Vid rekonditionering använder vi ett av branschens mest respekterade och meriterade varumärken. Liksom oss har de stränga miljöpolicyn.

Biltvätt med ånga är en fantastisk metod som är på frammarsch ute i Europa. Vi vill etablera denna teknik på den svenska och skandinaviska marknaden och vi ser fram emot att få sprida vår idé och utveckla företaget i en positiv riktning. Miljöaspekten har blivit en allt viktigare del i ett företags strategiska arbete och genom att erbjuda våra tjänster kan vi hjälpa företag nå dessa mål.

Har du inte använt våra tjänster ännu? Prova oss!

Anslut dig och ditt företag till oss. Vi gör allt i vår makt för att ni ska få den bästa servicen som går att erbjuda.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vår rekond och biltvätt!

Några av våra återkommande kunder är Adidas Group, Peab, Fabege, JetPak, Nigab, Danone, Vattenfall och Svenska fotbollsförbundet.
Vi strävar konstant efter att anpassa våra tjänster efter våra kunders behov.

/Alex med personal

Bilrekond Solna