LACK OCH SKADA

PLÅTSLAGERI
– Vi riktar, rostskyddar & förbereder din bil för lackering Vi utför reparationer av alla typer samt karosseriskador i vår bilplåtverkstad. Arbetsgången innebär att vi först demonterar, frilägger och riktar eventuella skador. Sedan rostskyddar vi alla skarvar och utbytta detaljer för att säkerställa din bils rostskyddsgaranti. När detta är klart lämnas bilen vidare till lackering. Reparation av plastdetaljer görs under tiden i vår plastverkstad.

BILLACKERING
– Vi ger din bil en proffsig finish
I vår verkstad utför vi billackering noggrant med hög precision. Vi har tillgång till den senaste tekniken och många års erfarenhet av lackering vilket borgar för ett proffsigt resultat som håller länge.

PLÅTSLAGERI
– Vi lagar dina plastdetaljer Plastdetaljer är en stor del av dagens bilar och det kan vara dyrt att byta ut. I vår plastverkstad lagar, limmar, svetsar, formar och slipar vi plasten för att sedan lacka den så den blir så gott som ny. Billigt och miljövänligt

GLASSKADOR
– Vi lagar din vindruta
En glasskada börjar ofta med ett litet stenskott som snabbt kan förvärras. Vi lagar stenskottet åt dig eller byter ut hela vindrutan om det är en större skada. De flesta stenskott går att laga och vi använder då självklart samma glasmaterial som i din originalruta. Vindrutan blir lika stark som innan stenskottet.