1. Invändig rekond + utvändig tvätt 1995:–

Invändigt steriliseras bilen med hjälp av torrånga som dessutom eliminerar bakterier i luftkonditioneringen.
Dammsugning i kupén och bagageutrymmet, rengöring av gummimattor och panel. Vinyl- och plastrengöring samt fönsterputs. Utvändig tvätt + spraywax.

2. Utvändig rekond L 2495:-

Bilen ångtvättas, exteriört avlägsnas all smuts, salt och tjära med ånga. Dörrfalsar, insteg, och fälgar rengörs. Lacken djuprengöres från oxidationer och föroreningar. Lacken poleras i flera steg. Behandling görs av plastdetaljer exteriört. För extra skydd och glans läggs vax. Det går att komplettera med lackskydd.

3. Utvändig rekond M 1995:-

Bilen ångtvättas, exteriört avlägsnas all smuts, salt och tjära med ånga. Dörrfalsar, insteg, hjulhus och fälgar rengörs. Lacken djuprengöres från oxidationer och föroreningar. För extra skydd och glans läggs först ett wax och sedan ett syntetiskt lackskydd.

4. Utvändig rekond S 1495:-

Bilen ångtvättas, exteriört avlägsnas all smuts, salt och tjära med ånga. Dörrfalsar, insteg, hjulhus och fälgar rengörs. Lacken djuprengöres från oxidationer och föroreningar. För skydd och glans läggs ett spraywax.

5. Helrekond – 3795:-

Bilen ångtvättas, exteriört avlägsnas all smuts, salt och tjära med ånga. Dörrfalsar, insteg, hjulhus och fälgar rengörs. Lacken djuprengöres från oxidationer och föroreningar. Lacken poleras i flera steg.
Behandling görs av vinyl- och plastdetaljer interiört och exteriört. För extra skydd och glans läggs först ett wax och sedan ett syntetiskt lackskydd. Invändigt steriliseras bilen med hjälp av torrånga som dessutom eliminerar bakterier i luftkonditioneringen samt i hela bilen. Dammsugning i kupén och bagageutrymmet,rengöring av gummimattor och panel samt fönsterputs.

Lackskydd 1495:-
Endast i samband med Utvändig rekond L samt Helrekond.

6. Sätesrengöring 250/500:- (framsäte/baksäte)

Sätet rengöres med ånga för att sterilisera och ta bort fläckar.

Priser avser personbilar. Påslag på 25% tillkommer på större bilar såsom SUV/minibuss.
Alla priser inkluderar moms.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

VI FÅR OFTA TOPPBETYG! LÄS PÅ RECO.SE VAD VÅRA KUNDER TYCKER OM VÅRT ARBETE.

Bilrekond Stockholm

Copyright © 2014 - 2018 

Future Car Care | All rights reserved

Hemsida skapad av SEARCH@Point